Kvalita restaurací

27. března 2016 v 10:44 | Luděk |  Zákazníci
Včera jsem byl na návštěvě ve Znojmě. Pozdní oběd jsme si dali v restauraci, o které jsem neměl ani tušení. V historickém centru, pěkně s krbem. Moc příjemné. Venku je ještě nic moc, tohle bylo k tomu moc fajn. Během povídání, mně má máma, která chodí do restaurací minimálně říká, že kvalita restaurací se zvedá. Nevěnoval jsem tomu příliš pozornost. V průběhu času, se mně ta myšlenka začala vracet. V restauraci u krbu bylo fakt příjemně. Menu bylo pozitivní. Sice nechápu, proč je v bramboračce magi, ale jinak byla dobrá. Restaurace zdůrazňuje, že si vyrábí sama noky. Tak jsem je samozřejmě ochutnal. Nechutnaly mně. To samo o sobě neznamená, že byli špatné. Pochvalu si zaslouží snaha jít vlastní cestou. Jinak byla jídla také velice slušná. Jenom to dlouho trvalo. Takže jde naše restauratérství nahoru? Musím dát za pravdu své mámě. Jde. Pomaličku, malímy krůčky. A pokud to vidí i zákazníci, tak dojde k tomu nejlepšímu. Obě strany jsou na úpatí toho obrovského kopce a začíná se šplhat....A hlavně společně...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama